Home

Ταπιλτ ικα

Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τα ποσά που εμφανίζονται στο Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων τότε, αν είστε συνταξιούχος ΙΚΑ ΕΤΑΜ/ΕΤΕΑ απευθυνθείτε στο αρμόδιο τμήμα πληρωμών συντάξεων του Υποκ/τος ΙΚΑ ΕΤΑΜ του. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ 2019. Αθήνα, 6/5/2020. Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί στο site του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ενότητα Φορολογικές Βεβαιώσεις οι βεβαιώσεις συντάξεων του φορολογικού έτους 2019 Δικαιολογητικά ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (τ. ΤΑΠΙΛΤ) Δελτία Τύπου . Μάι 18 Προπληρωμή συντάξεων του μηνός Ιουνίου 2020 με βάση τον ΑΜΚΑ. Μάι 16 Δελτίο Τύπου Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την επαναλειτουργία των ΚΕΠΑ. Μάι.

Video: Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεω

ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ - Αρχικ

 1. Καλωσορίσατε στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία «Βεβαίωση Συντάξεων (Για Φορολογική Χρήση)». Μέσω της υπηρεσίας αυτής, έχετε τη δυνατότητα πληκτρολογώντας τα απαιτούμενα ασφαλιστικά σας στοιχεία να εκδώσετε τη «Βεβαίωση.
 2. Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) β. ΤΣΠ - Τράπεζα Ελλάδος (ΤΣΠ - ΤΕ) γ. ΤΣΠ - Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος (ΤΣΠ - ΕΤΕ) δ. ΤΣ & Προν. Προσ. Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΤΣΠ - ΑΤΕ) ε. ΤΑΠ ΕΤΒΑ (ΤΑΠ - ΕΤΒΑ) στ. ΤΑΠ - Ιονικής - Λαϊκ
 3. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (τ. ΤΑΠΑΕ-ΕΘΝΙΚΗ) s5 (ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΗΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (τ. ΤΑΠΙΛΤ) s5 (ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
 4. Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ (τέως ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τέως ΤΑΠ-ΟΤΕ., τέως ΤΣΠ-ΑΤΕ, τέως ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, τέως ΤΥΔΚΥ, τέως ΤΑΠ ΔΕΗ, τέως ΤΑΠΙΛΤ, τέως ΤΑΠΤΠ, τέως ΤΕΑΠΕΤΕ) καθώς και του ΕΤΕΑ (τέως ΕΤΕΑΜ) - έως 08/2016
 5. Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Ιονικής - Λαϊκής Τράπεζας και Άλλων Τραπεζώ
www

Ενημερωτικό σημειωμα ΙΚΑ; Λοιπά Θέματα . ΕΟΠΥΥ-ΤΑΥΤΕΚΩ; Κοινωνικά. Αποβιώσαντες Συνάδελφοι; Γάμοι - Βαπτίσεις; Δάνεια; Προσφορές. Ξενοδοχεία; Εστιατόρια; Διάφορες Προσφορές; Επαγγελματικές προσφορές συγγενών συναδέ Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται στους συνταξιούχος του ΕΦΚΑ (τέως ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ, τ.ΤΣΠ-ΑΤΕ, τ.ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, τ.ΤΥΔΚΥ, τ.ΤΑΠ ΔΕΗ, τ.ΤΑΠΙΛΤ, τ.ΤΑΠΤΠ, τ.ΤΕΑΠΕΤΕ, τ.ΤΣΑΥ) καθώς και του ΕΤΕΑ(τ.ΕΤΕΑΜ) - έως 08/2016. Είσοδος στην υπηρεσία. 2 Ηλεκτρονικά θα μπορούν επιτέλους να εκτυπώνουν ξανά τα ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων οι συνταξιούχοι των πρώην ταμείων, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ ΜΜΕ, Δημοσίου αλλά κα του ΕΦΚΑ (τέως ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ, τ.ΤΣΠ-ΑΤΕ, τ.ΤΑΠ-ΕΤΒΑ. . Μετά από τη μεγάλη νίκη του Συλλόγου μας και την ήττα της τράπεζας που σηματοδότησαν οι υπ'αριθμ. 1207/2019 και 1208/2019 του ΣτΕ που απέρριψαν αμετάκλητα τις αναιρέσεις που είχε ασκήσει η τράπεζα εναντίον των αποφάσεων του.

ΕΦΚΑ. Εκτύπωση Βεβαιώσεων συντάξεων για φορολογική χρήση Ηλεκτρονική Υπηρεσία «Βεβαίωση Συντάξεων (Για Φορολογική Χρήση) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (ΝΠΔΔ) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΗΡΑΤΟΣ-ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΝΠΔΔ : docx: pdf: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΠΔΔ: docx: pdf: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (τ. ΤΑΠΑΕ-ΕΘΝΙΚΗ) s5 (ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ) pdf: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ: docx: pdf: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙ ΙΚΑ ΤΑΠΙΛΤ- Αντίθετα οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ που είχαν «κατοχυρωμένο» συνταξιοδοτικό δικαίωμα, δηλαδή είχαν συμπληρώσει μόνο το χρόνο ασφάλισης που προβλέπουν οι οικείες κάθε φορά διατάξεις του συνταξιοδοτικού. Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των συνταξιούχων του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ(τέως ΕΤΕΑΜ) -έως 08/2016 και των ενταχθέντων ταμείων τέως ΤΑΠ-ΟΤΕ.,ΤΣΠ-ΑΤΕ,ΤΑΠ-ΕΤΒΑ,ΤΥΔΚΥ,ΤΑΠ ΔΕΗ,ΤΑΠΙΛΤ 1.000 ευρώ η μέση κύρια σύνταξη από το Δημόσιο, 590 ευρώ από το ΙΚΑ; Ποιες νέες κατηγορίες εργαζομένων θα λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ; Και για τον Μάιο θα ισχύει η μείωση ενοικίων κατά 40

Δικαιολογητικά ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (τ

 1. ΙΚΑ ΤΑΠΙΛΤ- Παράδειγμα: Άνδρας ασφαλισμένος στο ΙΚΑ έχει σήμερα συμπληρώσει 33 έτη ασφάλισης ενώ είναι 59 ετών. Είναι πατέρας 2 παιδιών ενώ έχει και 4 έτη σπουδών. Εφόσον συνεχίσει την ασφάλισή του μέχρι τα 62 θα έχει.
 2. Πηνελόπη Κονιδάρη με επιστολή της προς τη Διοίκηση του ΙΚΑ ζήτησε την επιστροφή στην τράπεζα των νομίμως αποσπασμένων στον Κλάδο Σύνταξης του ΤΑΠΙΛΤ (ΙΚΑ συγχωνευμένα ταμεία, Δραγατσανίου 8) παραβλέποντας το γεγονός.
 3. ΤΜΗΜΑ: ΤΑΠΙΛΤ Δραγατσανίου 8 Ι** όροφος 105 59 Αθήνα 1. Αίτηση για απονομή σύνταξης γήρατος (έντυπο ΙΚΑ Σ1 υπάρχει σε όλα τα καταστήματα του ΙΚ Α ) 2.ΑΜΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ, ΑΜΚΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΜΚΑ ΤΕΚΝΩΝ . » 3.

Σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, το τ.OAEE εντάσσεται από 01/01/2017 στον ΕΦΚΑ. Ο διαδικτυακός τόπος του ΕΦΚΑ βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.g Για άλλες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.taapt.gr. Εξυπηρέτηση Ασφαλισμένων από το ΙΚΑ-ΤΑΠΙΛΤ (Κλάδος Συντάξεων) ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 8 (ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ)-ΑΘΗΝΑ, ΤΚ 105 59 Υπεύθυνη Κα Ανδρίκου Ράνια (πρώην ΙΛΤΕ) τηλ. 210 3302109. Η. Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των συνταξιούχων των κάτωθι φορέων που εντάχθηκαν στον ΕΦΚΑ: ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (τ. ΕΤΕΑΜ), ΤΑΠ ΟΤΕ, ΤΑΠΙΛΤ, ΤΣΠ ΑΤΕ, ΤΑΠ ΕΤΒΑ, ΤΥΔΚΥ, ΤΣΑΥ και ΤΑΠ ΔΕΗ (δηλαδή τα τέσσερα.

Ισχύς από 01/12/2013 344930|Τακτικό προσωπικό παιδικών σταθμών που ασφαλίζονται για κλάδο Ασθένεια σε χρήμα 10,40% 344940|Υπάλληλοι ΟΤΑ που μετά την μονιμοποίησή τους επέλεξαν την συνέχιση της ασφ/σης τους στο ΙΚΑ με τις κοινές. Ο Αριθμός Μητρώου ΔΙΑΣ είναι ένας 15ψήφιος αριθμός που είναι βασικός για να μπορέσουμε να δούμε το μηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ (παλαιότερα ήταν τριμηνιαίο και μ

Παραθέτουμε ανακοίνωση της Ιονικής Ενότητας Έπειτα από την άμεση κινητοποίηση του συλλόγου μας σχετικά με την απαράδεκτη επιχείρηση ουσιαστικής διάλυσης των ταμείων συντάξεων (ΤΑΠΙΛΤ-ΙΚΑ) και κλάδου πρόνοιας. Η υπαγωγή στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ του ΤΑΠΙΛΤ, αποτελεί την απαρχή της ένταξης στο ενιαίο ταμείο όλων των ειδικών ταμείων των τραπεζών, στα οποία ασφαλίζονται περίπου 50.000 εργαζόμενοι Αίτημα συνταξιοδότησης υποβληθέν την 20.06.2012 στο ΕΤΕΑΜ (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), με επίκληση χρόνου ασφάλισης στο ΤΕΑΠΟΖΟ για εφαρμογή των διατάξεων της διαδοχικής ασφάλισης. Ισχύουν: * Αίτημα πριν την ένταξη στο ΕΤΕΑ των ΤΕΑΠΟΖΟ κα Efka.gov.gr: Εκκαθαριστικά συντάξεων ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Εισφορές εκτύπωση : Έληξε η προθεσμία πληρωμής .Τι ισχύει με τα εκκαθαριστικά.. Ειδήσεις-Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) ανακοινώνει ότι οι εισφορές Αυγούστου 2019 των.

Βεβαίωση αποδοχών ΙΚΑ -εισφορών ΟΓΑ 2014 στο taxisnet

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ενημερώνει τους συνταξιούχους και επιδοματούχους ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τ. ΤΑΠΟΤΕ, τ.ΤΑΠΙΛΤ και τ. ΕΤΕΑΜ ότι, μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, σχετικά με τους συνταξιούχους των οποίων τα στοιχεία ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ δεν είναι καταχωρημένα στα αρχεία του ΙΚΑ, θέτει σε εφαρμογή δύο νέες ηλεκτρονικές. Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται στους συνταξιούχος του ΕΦΚΑ (τέως ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ, τ.ΤΣΠ-ΑΤΕ, τ.ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, τ.ΤΥΔΚΥ, τ.ΤΑΠ ΔΕΗ, τ.ΤΑΠΙΛΤ, τ.ΤΑΠΤΠ, τ.ΤΕΑΠΕΤΕ, τ.ΤΣΑΥ) καθώς και του ΕΤΕΑ(τ.ΕΤΕΑΜ) - έως 08/2016. Τι περιλαμβάνουν τα. ΤΑΠΙΛΤ Κλάδος Σύνταξης και κλάδος Πρόνοιας: Το μεγάλο ξεπούλημα.. Επειδή ο συνάδελφος πρόεδρος του ΣΥΙΛΤΕ ανακοίνωσε ότι «θα προχωρήσει σε δικαστική διεκδίκηση της κάλυψης του εφάπαξ από την Τράπεζα μέχρι και τον. Μάθετε όλη την επικαιρότητα και τις πιο πρόσφατες ειδήσεις για την αναζήτηση ΤΑΠΙΛΤ στο Palo. Ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα: ΤΑΠΙΛΤ από τα μεγαλύτερα ελληνικά δημοσιογραφικά sites και.

Βεβαιώσεις ΙΚΑ - ΟΓΑ - Έκδοση ηλεκτρονικά - Alkodi

Βεβαίωση Συντάξεων - ΙΚΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΙΚΑ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ Οι αλλαγές στα συνταξιοδοτικά δικαιώματα 2016 1 Οι αλλαγές στα συνταξιοδοτικά δικαιώματα μετά την ψήφιση του ν. 4336/2015 και του ν. 4387/2016 Με την ψήφιση του ν. 4336/201 * Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ εκδίδει νέα τροποποιητική απόφαση σύνταξης με χρόνο ΕΤΕΑΜ το σύνολο του χρόνου 9.600 ημέρες (8.450+1.150 * 9.600), με τα αποτελέσματα της όμως να ξεκινούν από την ημερομηνία υποβολής του νέου αιτήματος

1. Συμπληρώνουμε τον Α.Μ. (συνήθως είναι επταψήφιος αριθμός). 2. Στο πεδίο ΑΜ ΔΙΑΣ δίνουμε: 0150 κι αμέσως μετά ακολουθεί ο ΑΜ (ο παραπάνω αριθμός) - Προσοχή, είναι εντελώς προσωρινό αυτό που κάνουμε Ο ίδιος νόμος όμως προέβλεπε και την υποχρεωτική ένταξη των κλάδων σύνταξης όλων των ειδικών ταμείων στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με το καταστατικό τους μέχρι την 31/12/2007 Η υπηρεσία αυτή [κλικ εδώ] απευθύνεται στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ (τέως ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τέως ΤΑΠ-ΟΤΕ., τέως ΤΣΠ-ΑΤΕ, τέως ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, τέως ΤΥΔΚΥ, τέως ΤΑΠ ΔΕΗ, τέως ΤΑΠΙΛΤ, τέως ΤΑΠΤΠ, τέως ΤΕΑΠΕΤΕ) καθώς και του ΕΤΕΑ (τέως ΕΤΕΑΜ. Βεβαίωση συντάξεων ΙΚΑ 2018. και των ενταχθέντων ταμείων τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΠΙΛΤ, ΤΣΠ-ΑΤΕ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ και ΤΑΠΑΕ - ΕΘΝΙΚΗ, ΤΣΑ, ΤΥΔΚΥ και ΤΑΠ-ΔΕΗ για όλες τις κατηγορίες σύνταξης (γήρατος, αναπηρίας, θανάτου). Οι βεβαιώσεις θα. ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ: Νέο αίτημα συνάντησης των Συλλόγων προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κο Βρούτση . View. Εκδόθηκε η Νο 735/2020 απόφαση του ΜΔΠΑ για την ομαδική αγωγή μελών μας, που αφορά τις μνημονιακές περικοπές.

ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ(2003

Τo ΙΚΑ ενημερώνει τους συνταξιούχους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (τ. ΕΤΕΑΜ) και ΤΑΠΙΛΤ των οποίων τα στοιχεία ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ δεν είναι καταχωρημένα στα αρχεία του ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να έχει ανασταλεί η καταβολή της σύνταξής τους, ότι. Εξαφανισμένοι είναι περισσότεροι από 52.000 συνταξιούχοι του ΙΚΑ. Το Ταμείο ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η φυσική καταγραφή των δικαιούχων κύριας σύνταξης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, επικουρικής σύνταξης ΕΤΕΑΜ, κύριας σύνταξης ΤΑΠΙΛΤ.

ΕΦΚΑ: Αιτήσεις και δικαιολογητικά για συντάξεις στο efka

 1. www.ika.gr: Εκτυπώστε τη Βεβαίωση Σύνταξης ΙΚΑ για φορολογική δήλωση 2015 . Σε λειτουργία τέθηκε και για το οικονομικό έτος 2015 η ηλεκτρονική υπηρεσία (στην ιστοσελίδα www.ika.gr) 20 Μαι 2015 - 10:07. Σε λειτουργία τέθηκε και για το οικο
 2. Η υπηρεσία θα εξυπηρετεί και τους συνταξιούχους ΙΚΑ-ΕΤΑΜ που ζουν στο εξωτερικό και θα έχουν άμεση πρόσβαση στις Βεβαιώσεις Αποδοχών από τον τόπο κατοικίας τους, χωρίς να χρειάζεται να απευθυνθούν στις Υπηρεσίες το
 3. Η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε ανακοίνωση ενημερώνει ότι οι βεβαιώσεις συντάξεων για το Οικονομικό Έτος και των ενταχθέντων ταμείων τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΠΙΛΤ, ΤΣΠ-ΑΤΕ,..
 4. Στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ μπορούν να απευθύνονται από σήμερα οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (τ. ΕΤΕΑΜ) και ΤΑΠΙΛΤ των οποίων τα στοιχεία ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ δεν είναι καταχωρημένα στα αρχεία του ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να έχει.
 5. Μηχανικοί alfa bank ασφαλισμένοι τ.ΤΑΠΙΛΤ που ασφαλίζονται στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ για τον κλάδο σύνταξης και παροχών ασθενείας σε χρήμα (προσωρινός κωδικός για την χρον.περ.1/6/2004 - 31/5/2006 - ΠΑΛΑΙΟΙ ασφαλισμένοι

Μηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων ΕΦΚΑ από 2019 και μετ

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με απόφασή του (την υπ'αριθμόν 3475/08, κατόπιν άσκησης έφεσης από την πλευρά του ΙΚΑ) σε υπόθεση αγωγής συνταξιούχου του ΤΑΠΙΛΤ κατά του ΙΚΑ (ως διαδόχου Ταμείου μετά τη συγχώνευση του. Προσωπικό ΤΑΠΙΛΤ - ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ& ΚΛΑΔΩΝ ΤΣΠ-ΑΤΕ - ΤΣΠ-ΕΤΕ - ΤΑΠ-ΕΤΒΑ& ΤΑΠΑΕ-ΕΘΝΙΚΗ. Δραγατσανίου 8, Αθηνα [Δημος], Αττικη, 10559 . Δες στοιχεία επικοινωνίας Δύο νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους συνταξιούχους των ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (τ. ΕΤΕΑΜ), ΤΑΠΙΛΤ και τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ για να μπορούν να ελέγξουν ε.. Εκτυπώστε εύκολα και γρήγορα online τις Βεβαιώσεις Συντάξεων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (ΕΤΕΑΜ), ΤΑΠΟΤΕ και ΤΑΠΙΛΤ, για όλες τις κατηγορίες σύνταξης (γήρατος, αναπηρίας, θανάτου), για κατάθεση στη φορολογική σας δήλωσηή για.

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ξεκινά ο ανυποχώρητος αγώνας μας με

ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ - Επικοινωνί

Δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν έχουν ακόμη προσέλθει για να απογραφούν. Ειδικότερα, περίπου 150.000 συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν έχουν εμφανιστεί από τον Ιούλιο, όταν άρχισε η διαδικασία της απογραφής. Όπως μετέ Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ(τ.ΕΤΕΑΜ) και των ενταχθέντων ταμείων τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΠΙΛΤ, ΤΣΠ-ΑΤΕ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ και ΤΥΔΚΥ (δηλαδή τα τέσσερα πρώτα ψηφία του Α.Μ. ΔΙΑΣ ειναι. Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται στους συνταξιούχος του ΕΦΚΑ (τέως ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ, τ.ΤΣΠ-ΑΤΕ, τ.ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, τ.ΤΥΔΚΥ, τ.ΤΑΠ ΔΕΗ, τ.ΤΑΠΙΛΤ, τ.ΤΑΠΤΠ, τ.ΤΕΑΠΕΤΕ, τ.ΤΣΑΥ) καθώς και του ΕΤΕΑ(τ.ΕΤΕΑΜ) - έως 08/2016. Σχετικά Tags σύνταξη νόμο

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΣΤΟΕ ΓΙΑ ΤΙΣ

Ανακοινώσεις Σύλλογος Συνταξιούχων Ιονικής - Λαϊκής

Καλωσορίσατε στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Πληροφόρησης Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (τ.ΕΤΕΑΜ), ΤΑΠΙΛΤ και ΤΑΠ-ΟΤΕ. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, έχετε τη δυνατότητα να πληροφορηθείτε για την ύπαρξη ή μη του ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και να. (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ) - ΤΑΠΙΛΤ Κλάδος Σύνταξης και κλάδος Πρόνοιας - το μεγάλο ξεπούλημα . Από. poreia - 12 Νοεμβρίου 2015. 0. 480. Κοινοποίηση στο Facebook. Κάντε Tweet στο Twitter. άρθρο του Μανόλη Βασιλάκη - μέλους του ιδρυτικού πυρήνα της. ΤΑΠΙΛΤ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΠΑΛΙΟΙ ΑΣΦ/ΝΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ ΚΠΚ 135 ΧΩΡΙΣ. ΤΑΥΤΕΚΩ - Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών & Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλεια

Εκτύπωση μηνιαίου ενημερωτικού σημειώματος e-ΕΦΚ

Ουρές σχηματίζονται από το πρωί στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ από συνταξιούχους οι οποίοι δεν δήλωσαν έγκαιρα τους αριθμούς ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Το Ίδρυμα ανακοίνωσε χθες, ότι οι συνταξιούχοι θα απευθύνονται στα Τμήματα. 2012-07-05 16:28. Όπως είναι γνωστό, έχει ξεκινήσει από τις 2 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 28 Σεπτεμβρίου 2012 η φυσική απογραφή των συνταξιούχων και επιδοματούχων εξωϊδρυματικού επιδόματος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΕΤΕΑΜ καθώς και.

ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ & ΕΠΑΣΠΠΕ και η αντιπαράθεση με τους συνταξιούχους»: Απόσπασμα της ομιλίας του Συναδέλφου Χρήστου Ζαχαριά στην Γεν. Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΤΕ πρώην προσωπικού Εθνοκάρτας, στις 04.11.2017 και η οφ 972.866 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ 627.263 δικαιούχοι επικουρικής σύνταξης ΕΤΕΑΜ 2.361 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΤΑΠΙΛΤ Δύο νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους συνταξιούχους των ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (τ. ΕΤΕΑΜ), ΤΑΠΙΛΤ και τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ για να μπορούν να ελέγξουν εάν είνα

Κάρτα Πολυϊατρείου | Σύλλογος Συνταξιούχων Ιονικής

ΕΦΚΑ: Εκκαθαριστικό σημείωμα σύνταξης (εκτύπωση

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται στους συνταξιούχος του ΕΦΚΑ (τέως ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ, τ.ΤΣΠ-ΑΤΕ, τ.ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, τ.ΤΥΔΚΥ, τ.ΤΑΠ ΔΕΗ, τ.ΤΑΠΙΛΤ, τ.ΤΑΠΤΠ, τ.ΤΕΑΠΕΤΕ, τ.ΤΣΑΥ) καθώς και του ΕΤΕΑ(τ.ΕΤΕΑΜ) - έως 08/2016. Ειδήσεις ipaidia.gr στο google. Συντάξεις - efka.gov.gr: Πώς μπορείτε να δείτε το εκκαθαριστικό σας μέσω του ΕΦΚ

Εφάπαξ Σύλλογος Ιονικής Τράπεζας - Ιονική Ενότητ

ika Οδηγίες Χρήσης: Ηλεκτρονική Υποβολή ΑΠΔ. 305. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. 306. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. 310 320 321. ΕΤΕΑΜ) και των ενταχθέντων ταμείων τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΠΙΛΤ, ΤΣΠ-ΑΤΕ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ και ΤΥΔΚΥ στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για Συντάξεις της ιστοσελίδας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (www.ika.gr) «Η διοίκηση του Ιδρύματος (ΙΚΑ) διενήργησε κατά τα έτη 201 1 και 2012 καταγραφή της φυσικής παρουσίας όλων των εν ζωή συνταξιούχων ΙΚΑ-ΤΑΜ, ΕΤΕΑΜ και των ενταχθέντων Ταμείων ΤΑΠ-ΟΤΕ και ΤΑΠΙΛΤ, μόνιμων κατοίκων Ελλάδας ή.

ΕΦΚΑ. Εκτύπωση Βεβαιώσεων συντάξεων για φορολογική χρήσ

Οδηγίες και πληροφορίες *Καταχωρήστε τα 7 πρώτα ψηφία του Α.Μ. (γράμματα αν υπάρχουν και νούμερα, π.χ. αν είναι Ε00123456 καταχωρήστε Ε001234), Α.Μ. ΔΙΑΣ (συνεχόμενα - χωρίς κενά, γράμματα με Ελληνικούς χαρακτήρες) Η υπηρεσία αυτή [κλικ εδώ] απ ευθύνεται στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ (τέως ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τέως ΤΑΠ-ΟΤΕ., τέως ΤΣΠ-ΑΤΕ, τέως ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, τέως ΤΥΔΚΥ, τέως ΤΑΠ ΔΕΗ, τέως ΤΑΠΙΛΤ, τέως ΤΑΠΤΠ, τέως ΤΕΑΠΕΤΕ) καθώς και του ΕΤΕΑ (τέως ΕΤΕΑΜ. Στα Τμήματα Πληρωμών Συντάξεων των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ που βρίσκονται στον τόπο κατοικίας τους μπορούν να απευθύνονται από χθες οι συνταξιούχοι των . Στα Τμήματα Πληρωμών Συντάξεων των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ ΕΤΕΑΜ), ΤΑΠΙΛΤ και τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ μπορούν να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που βρίσκονται διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ ( www.ika.gr) στα παρακάτω πεδία Δύο νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους συνταξιούχους του ΙΚΑ για να μπορούν να ελέγξουν εάν είναι καταχωρημένοι σωστά οι αριθμοί ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, έθεσε σε λειτουργία το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΦΚΑ - Compass Grou

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται στους συνταξιούχος του ΕΦΚΑ (τέως ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ, τ.ΤΣΠ-ΑΤΕ, τ.ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, τ.ΤΥΔΚΥ, τ.ΤΑΠ ΔΕΗ, τ.ΤΑΠΙΛΤ, τ.ΤΑΠΤΠ, τ.ΤΕΑΠΕΤΕ, τ.ΤΣΑΥ) καθώς και του ΕΤΕΑ(τ.ΕΤΕΑΜ) - έως 08/2016. Τέλος επισημαίνεται ό Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ(τ.ΕΤΕΑΜ) και του ενταχθέντος κλάδου σύνταξης τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ (δηλαδή τα τέσσερα πρώτα ψηφία του Α.Μ. ΔΙΑΣ ειναι 0150, 0151 και 0416 αντίστοιχα Περισσότεροι από 90.000 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, επικουρικής σύνταξης ΕΤΕΑΜ, κύριας σύνταξης ΤΑΠΙΛΤ, καθώς και κύριας σύνταξης ΤΑΠ-ΟΤΕ, δεν απεγράφησαν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα. Αύξηση του ποσού της ανώτατης σύνταξης του ΤΑΠΙΛΤ από 1-1-2007. ΦοροΛογιστική Ενημέρωση - ΙΚΑ 54/07. Αύξηση του ποσού της ανώτατης σύνταξης του ΤΑΠΙΛΤ από 1-1-2007

εξωϊδρυματικού επιδόματος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΕΤΕΑΜ καθώς και των ενταχθέντων ταμείων ΤΑΠ-ΟΤΕ και ΤΑΠΙΛΤ. Ως απαραίτητο δικαιολογητικό για τη φυσική απογραφή έχει οριστεί να προσκομίζεται τ εντάχθηκε στο ΙΚΑ το ειδικό ταμείο της πρ. Ιονικής Τράπεζας (ΤΑΠΙΛΤ) με μείωση των εισφορών εργαζομένων και Εργοδότη στο ύψος των εισφορών του ΙΚΑ, χωρίς να αναγνωρίσει κανένα οργανικό έλλειμμα, το οποίο έπρεπε να. Oι Βεβαιώσεις Συντάξεων για το Οικονομικό Έτος 2016 (αποκτηθέντα εισοδήματα έτους 2015) των συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (τ. ΕΤΕΑΜ) και των ενταχθέντων ταμείων τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΠΙΛΤ, ΤΣΠ-ΑΤΕ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ και ΤΥΔΚΥ είναι ήδη. Η ρύθμιση αφορά τους συνταξιούχους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (τ. ΕΤΕΑΜ) και ΤΑΠΙΛΤ, οι οποίοι θα μπορούν να πληρωθούν από το υποκατάστημα τη σύνταξη μηνός Ιουνίου Συντάξεις: Δείτε το εκκαθαριστικό σας μέσω του efka.gov.g Oι ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τη συμπλήρωση του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ από τους συνταξιούχους, στα site του ΙΚΑ (www.ika.gr), του ΑΜΚΑ (www.amka.gr) και της Η.ΔΙ.ΚΑ Α.Ε (www.idika.gr) θα παραμείνουν διαθέσιμες μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης

 • Haken für jigköpfe.
 • Schuldenfreie städte 2017.
 • Termin wahrnehmen перевод.
 • 5 2 wegeventil elektropneumatisch.
 • Wetter masai mara juli.
 • Kind auf schoss auto strafe.
 • E zigarette blue test.
 • Peach patronen werden nicht erkannt.
 • Haare wachsen wieder nach entsäuerung.
 • Sprichwort chemie.
 • Disneyland paris packages.
 • Adam sucht eva staffel 1 kandidaten.
 • Großer zapfenstreich veitshöchheim.
 • Leona lewis alben.
 • Spice nachweisbar 2017.
 • 2 wochen australien urlaub kosten.
 • Mercury marine deutschland.
 • Brexit.
 • F droid davdroid.
 • Bild zeitung frankfurt.
 • Kontaktlose zündung funktionsweise.
 • Flashmob verabschiedung grundschule.
 • Hollow knight void egg.
 • A one instant noodles vegan.
 • Eisenbahnstrecken italien karte.
 • Euch sie form.
 • Imperator spieluhr.
 • Swk bank.
 • Гороскоп телец женщина.
 • Überbackene gerichte.
 • Saints news.
 • Grundbuchamt dresden.
 • Namensänderung gmbh ab wann gültig.
 • Fähigkeitsselbstkonzept fördern schule.
 • Vw up auspuffblende.
 • Kodiak wiki.
 • Windland smith rice jeffrey scott rice.
 • Hacksaw ridge stream deutsch movie4k.
 • Eingliederungszuschuss antrag beispiel.
 • Siemens 80l boiler bedienungsanleitung.
 • Profi tischtennisplatte outdoor.